Wij zijn een onafhankelijk duurzaam
corporate finance kantoor.

Wij geloven dat de wereld alleen maar duurzamer kan worden, als ondernemers met een hart voor duurzaamheid de kans krijgen om hun missie uit te voeren.

N4MB3RS is zelf een duurzame organisatie. Onze duurzame onderneming heeft de volgende kenmerken:

  • Onze klanten staan op nummer 1 en passen bij onze criteria van duurzaamheid, wat betekent dat onze klanten een positieve bijdrage (willen) leveren aan onze planeet, de SDG’s en haar stakeholders.
  • Indien mogelijk kijken we of het kapitaal niet hoofdzakelijk gerealiseerd wordt door activiteiten met een negatieve impact op maatschappij, sociaal gebied of planeet.
  • Medewerkers zijn tevreden medewerkers: autonomie, zelfsturend, juiste vaardigheden.
  • Een deel van de winst gaat naar ontwikkelingsprojecten aangedragen door de medewerkers
  • Onze leveranciers/partners/medewerkers hebben ook een positieve balans richting planeet, mensen en winst.
  • Als onderneming willen we een zo klein mogelijke CO2 footprint hebben en hebben we de organisatie daarop ingericht .
  • Onze medewerkers worden aangenomen op benodigde vaardigheden en diversiteit.
  • Onze kapitaalverschaffers zijn doordrongen van het belang van de SDG’s en kiezen bewust voor het financieren van duurzame bedrijven en/of duurzame initiatieven en investeringen.

Oprichter:
Drs. Alinda Bindels RA. Is afgestudeerd in financial controlling met als specialisatie business valuation. Heeft daarna de opleiding voor Register Accountant met goed gevolg afgerond. Heeft de opleiding voor Commissaris bij Nyenrode met genoegen afgerond. Is werkzaam geweest bij diverse bedrijven van assistent-accountant, business controller tot CFO, is al jaren zelfstandig en heeft gedurende haar carrière vele bedrijven mogen begeleiden bij waardering, overname, financiering en aanpassing en implementatiestrategie. Heeft een allround ervaring als het gaat om sustainable corporate finance.

Wij werken met een breed scala aan opdrachtgevers: