Dit is N4MB3RS

Oprichtster aan het woord

Drs. Alinda Bindels RA

“Ik heb altijd al veel bewondering gehad voor ondernemers. Ik vind het prachtig om te zien met hoeveel passie zij te werk gaan, risico’s durven te nemen, doorgaan terwijl het tegenzit en genieten en delen als alles goed gaat. Never a dull moment!

Het leuke aan mijn werk vind ik dan ook dat ik een kijkje in de keuken krijg en zie hoe ondernemers hun bedrijf hebben opgebouwd. Na werkzaam te zijn geweest als assistent-accountant, business controller en CFO en inmiddels al jarenlang zelfstandig actief te zijn, vind ik het heerlijk om op strategisch niveau mee te denken met een onderneming. Ik zie het als het oplossen van een puzzel: je probeert voor alle partijen te zorgen dat de stukjes passen. Het is vooruitkijken, het is commercieel, het is analyse, het is onderhandelen, het is diplomatie en ga zo maar door.

Mijn droom is dat N4MB3RS hét platform wordt waar gelijkgestemde ondernemers elkaar zullen treffen, zodat zij hun groei of exit-strategie conform hun filosofie kunnen waarmaken. Hiermee hoop ik dat N4MB3RS steeds meer toegevoegde waarde gaat leveren voor ondernemers, maar ook voor planeet en maatschappij. Ik geloof namelijk in het bedrijfsleven als een force for good en werk graag met ondernemingen die hieraan bijdragen.”

Nieuwsgierig hoe we jou kunnen helpen?

Een hart voor duurzaamheid

Duurzaamheid is bij ons een belangrijk thema. En dat bedoelen we in de breedste zin van het woord. Zo hechten we grote waarde aan duurzame resultaten en relaties, maar voeren we dit ook door in onze bedrijfsvoering. We werken zelf dan ook zoveel mogelijk volgens de B Corp-richtlijnen en hebben als ultiem doel om uiteindelijk deze certificering te krijgen. Maar ook werken we het liefst samen met organisaties die oog hebben voor de planeet en maatschappij. Op deze manier versterken we elkaar en vergroten we samen onze impact.

Onze visie

Wij geloven in het bedrijfsleven als een force for good. Wij vinden het dan ook belangrijk om te werken met passie voor de planeet, mens en dan pas profit. Met onze dienstverlening helpen we bedrijven met oog voor natuur en maatschappij om mooie resultaten te behalen. Door deze organisaties te helpen aan de juiste informatie, betere deals en een duidelijke strategie, kunnen zij hun missie steeds succesvoller uitdragen en maken we samen nog meer impact.

Onze missie

Wij willen een platform creëren waar gelijkgestemde ondernemers elkaar zullen treffen, zodat zij hun groei of exit-strategie conform hun filosofie kunnen waarmaken. Dit doen we door van N4MB3RS hét advieskantoor te maken voor het (duurzame) MKB, waar zij terechtkunnen voor hulp bij betekenisvolle overnames, waarderingen, financieringen en bedrijfsplannen.

Nieuwsgierig hoe we jou kunnen helpen?

Of je nu op het punt staat je bedrijf te verkopen vanwege nieuwe plannen (strategische overname, pre-exit, pensioen)? Of je een waardebepaling nodig hebt vanwege overdracht aan familie of werknemers? Ondernemen is emotie.

Achter iedere ondernemer schuilt een verhaal. Bij N4MB3RS begrijpen we dat afscheid nemen van je bedrijf of juist van koers veranderen om verder te groeien, beslissingen zijn die je niet zomaar neemt. Dit vereist investering van tijd, energie en financiële middelen. Zaken die voor jou als ondernemer behoorlijk kostbaar zijn.

Bij N4MB3RS willen we je daarom op deze vlakken zoveel mogelijk uit de wind houden. Onze naam hebben we niet voor niets: cijfers (numbers) moet je voor je laten werken. Met onze 20 jaar ervaring in het vak weten wij inmiddels precies hoe dat moet én weten we blinde vlekken in organisaties snel te signaleren.

We nemen de tijd om onze klanten te leren kennen en luisteren goed naar alle wensen en voorwaarden. Zo gaan we bij een bedrijfsovername bijvoorbeeld niet alleen voor de beste deal, maar werken we ook aan een goede en duurzame relatie tussen beide partijen.

“Ik geloof in het bedrijfsleven als een force for good en werk graag met ondernemingen die hieraan bijdragen.”

Alinda Bindels
Nieuwsgierig hoe we jou kunnen helpen?

Wij werken met een breed scala aan opdrachtgevers:

Uw onderneming hier?