Trots en blij: De nieuwe website!

Nou, het is gelukt. Een mooie website ter ondersteuning van mijn nieuwe bedrijf in samenwerking met vele anderen. Michiel Tensen van NUGTR heeft de prachtige lay-out ontworpen, Bernard Klaassen van Ygenzinnig heeft de aansprekende teksten geschreven en Chris Hospes van NUGTR heeft daarna de mooie website gebouwd. De geweldige foto’s zijn op een zonnige dag gemaakt samen met Nelleke Uenk van Nelleke Uenk Fotografie. Collega’s en vrienden hebben tot treurens toe de website doorgelopen om stijl- en spelfouten te corrigeren. Nog heel veel dank daarvoor.

Dat brengt mij op een leuke uitdaging. Ondanks de 5 controles, zijn wij er zeker van dat jij als oplettende lezer er zeker nog een aantal fouten uit kunt halen. Wij zouden het zeer op prijs stellen als je ons daarvan op de hoogte brengt. Onder de inzendingen verloten wij tweemaal een heerlijk doosje brownies van Brownies per Post (Fairtrade, bijna 100% biologisch en ontzettend lekker) als dank voor het speurwerk. De berichten kunnen naar info@n4mb3rs.nl. De verloting vindt uiterlijk eind november 2021 plaats.

Dit stukje lijkt bijna een commercial break voor anderen. Dan ook nog maar een korte voor N4MB3RS: mocht je net zo enthousiast zijn over de vormgeving en inhoud van de site als wij, schroom niet om de link door te sturen naar al die MKB-ers die topadvies kunnen gebruiken of bel zelf voor een afspraak.